Uusi vuosi, uudet harrastukset!

Niin on vuosi 2016 käynnistynyt! Alkanut vuosi tuo uusia tuulia myös Nastolaan.

Muutaman kuluneen vuoden aikana on havaittu, että keväisin ja syksyisin alueella kaipaillaan erilaisia harrasteryhmiä lapsille. Alueella toimivat harrateryhmät täyttyvät nopeasti ja moni lapsi jää erilaisten harrastusryhmien ulkopuolelle. Tästä havainnosta nousi ajatus asiaan tarttumisesta ja uusien harrastusryhmien perustamisesta Nastolaan.

Ajatus ei selkeästi ollut aivan tuulesta temmattu vaan ihan täyttä totta, sillä Willin toiminnan käynnistymisen kynnyksellä harrasteryhmät ovat täyttyneet rytinällä. Toiminnan käynnistäminen on saanut paljon positiivista palautetta ja moni pieni aloittaa ehkä ensimmäisen harrastuksensa ensi viikolla Willissä.

Lasten ryhmien rinnalle käynnistettiin myös aikuisille uudenlainen Lavis, koska siihen tarjoutui oiva mahdollisuus. Lavis sai välittömästi hurjan suosion, perustettu ryhmä täyttyi hetkessä ja halusimme vastata tarpeisiin, joten perustimme heti toisen ryhmän. Sekin on täyttynyt päivän aikana niin, että omasta paikasta kannattaa pitää kiinni pikaisesti ilmoittautumalla jos mielii mukaan! Lisätietoja kerhon toiminnasta, harrasteryhmistä ja ilmoittautumisesta löytyy Willin nettisivuilta https://williseura.wordpress.com/ .

Willin harrastusryhmien tavoitteena on tarjota harrastajille hyvinvointia, iloa, elämyksiä, onnistumisia ja uusia ystäviä. Nyt on oiva mahdollisuus tarttua tähän kapulaan ja hypätä mukaan!

Haluan kiittää kaikkia siitä kannustuksesta sekä positiivisesta palautteesta, jota Willi on jo ensiaskelillaan saanut ja toivottaa kaikille koko Willin puolesta onnellista ja turvallista vuotta 2016!

Mari Lehtinen, pj.

 

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s