Harrasteryhmät

Harrasteryhmät 

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harrastajia ei ole vakuuutettu Willin puolesta, vaan jokainen harrastaja huolehtii tapaturmavakuutuksesta itse.

 

Harrasteryhmien kuvaukset: 

Satutanssi
3-4-vuotiaille suunnatussa satutanssissa lapset pääsevät nauttimaan kivasta musiikista, mukavasta yhdessäolosta sekä omasta tanssillisesta osaamisestaan ja luovuudestaan. Tunneilla opetellaan tanssiin kuuluvia perusasioita musiikin, leikkien ja laulujen kautta, mutta samalla opitaan myös muita liikunnan perustaitoja sekä kehon käyttöä.

Lastentanssi
5-6-vuotiaille suunnatussa lastentanssissa lapsi pääsee tanssimaan monipuolisesti ja opettelemaan erilaisia liikkeitä sekä tanssin perustekniikkaa musiikin ja leikkien siivittämänä. Samalla opitaan erilaisia liikunnan perustaitoja ja kehon käyttöä sekä itsensä ilmaisua.

Streetshow
Nimensä mukaisesti Streetshow yhdistää showtanssin hiphopiin sekä muihin katutanssilajeihin. Tunnit sisältävät muun muassa kehonkäytön, tanssin tekniikan sekä koreografioiden opettelua musiikin tahdittamana.

Liikuntaleikkikoulut 4-9vuotiaille
Iloista menoa turvallisessa ohjauksessa! Liikuntaleikkikoulu tunneilla liikutaan monipuolisesti. Lapsi oppii hallitsemaan oman kehonsa, yleiset liikunnan perustaidot, ymmärtämään käsitteitä, tekemään yhdessä ja ilmaisemaan itseään. Tunnit noudattavat Valon (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry) Liikuntaleikkikoulu – tuntirakennetta, jolloin tunnin kulku on sama, aihe vain vaihtuu. Joka neljäs tunti on yhteistunti, jolloin liikutaan aikuisen kanssa yhdessä. Hauskuus ja hiki on taattua, kaikille!

Lapsi-aikuinen liikuntaleikkikoulu 2-3v
Iloinen mieli, liikkuva keho ja reipas olo! Tätä kaikkea tarjoaa lapsi-aikuinen liikuntaleikkikoulu. Lapsi-aikuinen liikuntaleikkikulussa liikutaan omien taitojen mukaan. Opetellaan liikunnan perustaitoja, liikutaan musiikin siivittämänä ja pallojen vietävänä, temppuillaan, taiteillaan ja tutustutaan liikkeeseen aikuisen kanssa. Liike lähtee lapsesta, jota aikuinen tukee. Lapsi oppii aikuiselta ja aikuinen lapselta liikunnan riemua!

Musiikkileikkikoulu eli muskari
Musiikkileikkikoulussa lauletaan ja loruillaan, soitetaan ja kuunnellaan, liikutaan ja leikitään. Opitaan yhdessä tekemistä ja yhdessä olemista. Herätellään mielikuvitusta ja annetaan luovuuden kukkia. Lennetään sävelten siivin ja annetaan rytmin raikua. Muskarissa kuljetaan leikin kautta musiikin kiehtovaan maailmaan.

Muskaritunnit perheryhmissä vauvasta kahden vuoden ikään asti ovat lapsen ja vanhemman yhteisiä musiikillisia hetkiä. Tehdään yhdessä, innostutaan yhdessä, lauletaan ja nauretaan yhdessä. Tunnit sisältävät paljon liikuntaleikkejä. Muskarissa opitaan lauluja ja leikkejä myös kotiin vietäväksi.

Kolmen vuoden iästä alkaen lapsi on muskaritunnilla ilman vanhempaa. Opitaan itsenäisyyttä, mutta myös sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista ja toisen huomioon ottamista. Perheryhmistä tuttu tekeminen jatkuu ja uusia toimintatapoja tulee mukaan. Keskittymistä ja pitkäjänteisyyttä tarvitaan yhä enemmän. Leikin kautta oppiminen, onnistumisen kokemukset, elämyksellisyys ja musisoinnin riemu kulkevat mukana kaiken aikaa.

Musiikkileikkikoulussa musiikilliset taidot karttuvat vuosi vuodelta. Opitaan tuntemaan harmonioita ja sävelkorkeuksia, lukemaan melodioita ja rytmejä. Laulut ja äänileikit rohkaisevat äänenkäyttöön ja niiden avulla harjoitellaan oman äänen hallintaa. Harjoitellaan soittamisen aakkosia, opitaan soittamaan melodiasoittimilla pieniä melodioita. Yhteismusisointia opitaan riemukkaassa muskariorkesterissa.