Ilmoittautuminen

Tervetuloa ilmoittautumaan harrastekaudelle 2019 – 2020!

 

Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi. Nyt ilmoittautuessasi ilmoittaudut siis syksyn 2019 ja kevään 2020 ryhmiin. Koko kausimaksu maksetaan syksyllä ryhmien käynnnistyessä.

Kun olet ilmoittanut lapsesi ryhmään, hänellä on oikeus käydä tutustumassa ryhmään kerran maksutta. Ohjaajat jakavat ensimmäisellä kerralla ryhmään ja harrastamiseen liittyvää tietoa, mukaanlukien maksuohjeet. Ryhmämaksu tulee olla maksettu 2. kerralla ja maksutosite tulee esittää ohjaajalle joko paperisena tai mobiilina/kuvana.

Ilmoittautuminen harrasteryhmiimme tapahtuu  tällä sivulla sähköisen ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumaan pääset alta. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Huomaathan, että ilmoittautumisohjelma lähettää kaikille ”Ilmoittautuminen on vastaanotettu” viestin. Tarkempi tieto ryhmiin mahtuneille läheteään erikseen! Ryhmät ovat täyttyneet aikaisempina vuosina rytinällä – ilmoittaudu siis pikaisesti!

HUOM!
Vanhojen harrastajien ilmoittautumisaika on 15.4 – 28.4.2019. Uusien harrastajien ilmottautuminen alkaa 29.4.2019 ja siten uusien ilmoittautumiset huomiodaan vasta siitä lähtien.

Kaikki liikuntaleikkikoulut toteutuvat Villähteen koulun liikuntasalissa. Tanssi- ja muskariryhmät toteutuvat Villähteen Nuorisoseurantalo Pyrylässä, Villähteentie 333, Villähde. 

 

Maanantai
Musiikkileikkikoulu 3v. (-16) 16.30-17.15 45 min. 120€ Saara Kemppi.
Ryhmäkoko 10. TÄYNNÄ!
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Musiikkileikkikoulu 4 v. (-15) 17.15-18.00 45 min. 120€ Saara Kemppi.
Ryhmäkoko 10. TÄYNNÄ!
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Musiikkileikkikoulu yhteissoitto 5-6 v. (-13,-14) 18.00-18.45  45 min. 120€ Saara Kemppi. Ryhmäkoko 10.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

 

Tiistai
Satutanssi 3-4v  16.30-17.15  45min  90€   Janina Karlakari.
Ryhmäkoko 20. TÄYNNÄ!
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Lastentanssi 5-6v  17.15-18.00  45min  90€  Janina Karlakari.
Ryhmäkoko 20, TÄYNNÄ!
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Streetshow 7-9v 18.05-19.00  55min  100€  Janina Karlakari.
Ryhmäkoko 20. TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua halutessasi varasijalle. 
Ilmoittaudu  TÄSTÄ

Streetshow edistyneemmät 10-12v klo 19.05-20.00 55min 100€ Janina Karlakari
Ryhmäkoko 20.
HUOM! Ryhmäläisillä tulee olla tanssitaustaa muutama vuosi ja perusasiat tulee olla hallussa 
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Lapsi-aikuinen-liikuntaleikkikoulu 2-3v  16.30-17.30  60min  160€  Heidi Mälkönen. Villähteen koulun liikuntasali, Ryhmäkoko 15
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Liikuntaleikkikoulu 4-5v 17.30-18.30  60min  100€  Villähteen koulun liikuntasali, Heidi Mälkönen. Ryhmäkoko 20 TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua halutessasi varasijalle.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Liikuntaleikkikoulu 6-7v 18.30-19.30 60min 100€ Villähteen koulun liikuntasali,
Heidi Mälkönen. Ryhmäkoko 20.
Ilmoittautuminen TÄSTÄ

 

Keskiviikko

Aamupäivä
Musiikkileikkokoulu sisarusryhmä, klo 10:30 – 11:15, 45 min. 120€, Maria Mikkola
Ryhmäkoko 5 sisarusparia
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Iltapäivä
Musiikkileikkikouluvauvat (-19) klo 15.30 – 16:15, 45 min, 120€, Maria MIkkola
Ryhmäkoko 10
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Musiikkileikkikoulu 1-vuotiaat, klo 16:30 – 17:15, 45 min, 120€, Maria Mikkola
Ryhmäkoko 10.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Musiikkileikkokoulu 2 – vuotiaat, klo 17:30 – 18:15, 45 min, 120€, Maria Mikkola
Ryhmäkoko 10.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Musiikinopetus UKULELE 6-8v, klo 18:15 – 19:00, 45 min. 150€ Maria Mikkola
Ryhmäkoko 6
Ilmoittaudu TÄSTÄ

 

Sunnuntai 

Ilta
Popping alkeet, klo 18-19, 60 min. 40€ /syyslukukausi , Zakaria ”K-zed” Elbaidi
Ryhmäkoko 20. 
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Tuntikuvaus:
Et ole tanssinut aiemmin tai olet aloitteleva tanssija?
Tämä on täydellinen tunti sinulle! Tanssin perusteita harjoitellessa tanssijat oppivat tanssin perustekniikoita, kehonhallintaa ja wavingia. Tunnilla keskitytään poppingin perustekniikoihin, jotka juontavat juurensa Funkstylesta.
Tunnilla yhdistetään erilaisia tekniikoita ja liikkeitä tanssisarjoiksi. Tarkoituksena on liikkua omalle keholle mukavalla tavalla, mutta silti haastaa aivoja. Yksilöllisyyden ja alkuperäisen tyylin rakastajana ”K-zed” rohkaisee niitä, jotka tulevat löytämään sielunsa koreografiasta ja pitämään hauskaa kokemalla liikettä.

 

Lukuvuoden 2019-2020 harrastekaudet ovat
Tanssi- ja liikuntaleikkariryhmillä  3.9.2019 – 30.4.2020
Muskariryhmillä 2.9.2018 – 21.4.2019

 

 

 

Mainokset