Ohjaajat

Harrasteryhmien ohjaajat:

 

janina

Lasten ja nuorten tanssiryhmien ohjaaja
Janina Karlakari
Puhelin: 045 13 63 753

Olen 23-vuotias liikunnanohjaaja AMK Lahdesta. Toimin Willin tanssinohjaajana sekä tällä hetkellä myös urheiluvaateliikkeen myyjänä. 

Tanssi on aina ollut intohimoni. Tanssinohjauksen aloitin vuonna 2008 ja lisäksi kokemusta löytyy laajalti lasten liikunnan sekä soveltavan liikunnan parista. Olen myös liikuntaleikkikouluohjaaja.

Oma harrastustaustani koostuu pääasiassa tanssin puolelta, mutta voisi kai sanoa, että liikunnallisen elämäntavan ansiosta luonnistuu laji kuin laji. Tätä nykyä olen aktiivinen kuntosaliharrastaja ja joka paikan höntsääjä.

Tervetuloa tanssimaan kanssani!

 

 

 

Lasten ja nuorten tanssi- ja liikuntaleikkikoulun apuohjaaja
Sina Lehtinen

Olen juuri 9 luokan päättävä nuori Lahdesta. Tanssia olen harrastanut n. 8 vuotta. Liikkareiden ja tanssiryhmien apuohjaajan tehtävissä olen ollut kolme vuotta. Tällä hetkellä toimin apuohjaajana tanssiryhmissä. Harrastan myös musiikkia soittaen pianoa ja kitaraa. Olen käynyt lasten liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

 

 

heidi

Lapsi- sekä lapsi- aikuinen  liikuntaleikkikoulun ohjaaja
Heidi Mälkönen
Puhelin: 040-508 1183
Sähköposti : heidi.malkonen(at)gmail.com

Olen ammatiltani liikunnanohjaaja AMK. Olen myös eräopas. Päätyöni on kotona, liikuttaen viittä iki-omaa ikiliikkujaa. Pari päivää viikossa työskenetelen Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry:ssä, sielläkin lasten liikunnan parissa. Kehitän varhaiskasvatuksen liikuntaa Päijät- Hämeen alueella.

Sydäntä lähellä on luonto- ja lasten liikunta. Molemmissa liikkuminen tapahtuu luonnostaan, kunhan vain antaa siihen mahdollisuuden ja turvalliset puitteet. Oma harrastustausta löytyy salibandyn parista, jota olen myös valmentanut. Pelaaminen jäi aikoinaan ja siirryin polviystävällisempään lajiin. Nyt jolkottelen maratoonin per vuosi. 🙂

 

 

Liikuntaleikkikoulun apuohjaaja
Noora Räsänen

Olen lukion toisella luokalla opiskeleva tyttö Nastolasta. Olen ollut paljon lasten kanssa tekemisissä leiri-isosen roolissa ja tukioppilaan tehtävissä olen ollut ahkerasti mukana jo monen vuoden ajan. Liikun säännöllisesti lenkkeilyn muodossa ja sen lisäksi soittelen vähän kitaraa ja käyn laulutunneilla. Olen käynyt lasten liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

 

 

Musiikkileikkikoulun opettaja
Saara Kemppi
Puhelin: 040 6845100

Olen ammatiltani varhaisiän musiikinopettaja. Musiikkileikkikouluryhmien lisäksi opetan pianonsoittoa pienille soittajille. Erityisosaamistani on erilaisten oppijoiden haasteiden ja tarpeiden tunnistaminen.

Olen myös puutarhuri ja puutarhasuunnittelija. Hoidan omaa romanttista kukkapuutarhaani, opetan puutarhasuunnittelua ja pidän puutarha-aiheisia luentoja. Järjestän myös puutarhakonsertteja.

Vapaa-ajalla rentoudun leipoen tai metsässä kävellen, valokuvaan aina ja kaikkialla, keräilen vanhoja kauniita ruusuastioita. Olen ikuinen esteetikko!

Perheeseeni kuuluu musiikinopettajamies ja kaksi opiskelijapoikaa. Kodissamme elävä musiikki soi ja laulu raikaa kaiken aikaa. Musiikki, tuo elämän suuri ilo ja rikkaus!

 

Mainokset