Ohjaajat

Harrasteryhmien ohjaajat:

 

janina

Lasten ja nuorten tanssiryhmien ohjaaja
Janina Karlakari
Puhelin: 045 13 63 753

Olen 23-vuotias liikunnanohjaaja AMK Lahdesta. Toimin Willin tanssinohjaajana sekä tällä hetkellä myös urheiluvaateliikkeen myyjänä. 

Tanssi on aina ollut intohimoni. Tanssinohjauksen aloitin vuonna 2008 ja lisäksi kokemusta löytyy laajalti lasten liikunnan sekä soveltavan liikunnan parista. Olen myös liikuntaleikkikouluohjaaja.

Oma harrastustaustani koostuu pääasiassa tanssin puolelta, mutta voisi kai sanoa, että liikunnallisen elämäntavan ansiosta luonnistuu laji kuin laji. Tätä nykyä olen aktiivinen kuntosaliharrastaja ja joka paikan höntsääjä.

Tervetuloa tanssimaan kanssani!

 

 

 

Lasten ja nuorten tanssiryhmien apuohjaaja
Sina Lehtinen

Olen juuri lukion 1. luokkaa käyvä  nuori Lahdesta. Tanssia olen harrastanut n. 8 vuotta. Liikkareiden ja tanssiryhmien apuohjaajan tehtävissä olen ollut kolme vuotta. Tällä hetkellä toimin apuohjaajana tanssiryhmissä. Harrastan myös musiikkia soittaen pianoa ja kitaraa. Olen käynyt myös lasten liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

 

 

heidi

Lapsi- sekä lapsi- aikuinen  liikuntaleikkikoulun ohjaaja
Heidi Mälkönen
Puhelin: 040-508 1183
Sähköposti : heidi.malkonen(at)gmail.com

Olen ammatiltani liikunnanohjaaja AMK. Olen myös eräopas. Päätyöni on kotona, liikuttaen viittä iki-omaa ikiliikkujaa. Pari päivää viikossa työskenetelen Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry:ssä, sielläkin lasten liikunnan parissa. Kehitän varhaiskasvatuksen liikuntaa Päijät- Hämeen alueella.

Sydäntä lähellä on luonto- ja lasten liikunta. Molemmissa liikkuminen tapahtuu luonnostaan, kunhan vain antaa siihen mahdollisuuden ja turvalliset puitteet. Oma harrastustausta löytyy salibandyn parista, jota olen myös valmentanut. Pelaaminen jäi aikoinaan ja siirryin polviystävällisempään lajiin. Nyt jolkottelen maratoonin per vuosi. 🙂

 

 

Liikuntaleikkikoulun apuohjaaja
Noora Räsänen

Olen lukion kolmannella luokalla opiskeleva tyttö Nastolasta. Olen ollut paljon lasten kanssa tekemisissä leiri-isosen roolissa ja tukioppilaan tehtävissä olen ollut ahkerasti mukana jo monen vuoden ajan. Liikun säännöllisesti lenkkeilyn muodossa ja sen lisäksi soittelen vähän kitaraa ja käyn laulutunneilla. Olen käynyt lasten liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

 

 

Musiikkileikkikoulun opettaja
Saara Kemppi
Puhelin: 040 6845100

Olen ammatiltani varhaisiän musiikinopettaja. Musiikkileikkikouluryhmien lisäksi opetan pianonsoittoa pienille soittajille. Erityisosaamistani on erilaisten oppijoiden haasteiden ja tarpeiden tunnistaminen.

Olen myös puutarhuri ja puutarhasuunnittelija. Hoidan omaa romanttista kukkapuutarhaani, opetan puutarhasuunnittelua ja pidän puutarha-aiheisia luentoja. Järjestän myös puutarhakonsertteja.

Vapaa-ajalla rentoudun leipoen tai metsässä kävellen, valokuvaan aina ja kaikkialla, keräilen vanhoja kauniita ruusuastioita. Olen ikuinen esteetikko!

Perheeseeni kuuluu musiikinopettajamies ja kaksi opiskelijapoikaa. Kodissamme elävä musiikki soi ja laulu raikaa kaiken aikaa. Musiikki, tuo elämän suuri ilo ja rikkaus!

 

 

Varhaisiän musiikinopettaja
Maria Mikkola
Puhelin:  041 5438891

Olen 28-vuotias varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi (AMK) ja yhteisömuusikko. Päätoimisesti teen musiikkileikkikouluopettajan työtä Kouvolan alueella toimivassa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa, jossa opetan mm. perhe- ja leikkiryhmiä sekä soitinryhmistä pianoa, kannelta, ukulelea ja nokkahuilua. Lisäksi olen ohjannut mm. ikäihmisten musiikkituokioita sekä aikuisten ukuleleryhmää.

Vapaa-aikaani vietän vuodenajasta riippuen joko frisbeegolfin, keikoilla käymisen tai käsitöiden parissa. Nautin kovasti myös valokuvauksesta, vaikka harrastus onkin viime vuosina jäänyt hieman taka-alalle. Musiikki on työn lisäksi myös osa vapaa-aikaani, sillä olen mukana mm.  kansanmusiikkiyhtye Raakussa.”

 

 

 

Popping-tanssin opettaja
Zakaria ”K-zed” Elbaidi

Olen 28-vuotias, Marokosta kotoisin oleva mies. Olen asunut Suomessa 3 vuotta. Olen itse harrastanut tanssia yli 6 vuotta. LIsäksi olen opettanut tanssia 3 vuotta Marokossa ja Ranskassa. Tervetuloa tunneilleni!

Dancer : Zakaria ”K-zed” Elbaidi
Class : Popping for beginners

Never danced before or beginner?
This is the perfect class for you! In dance fundamentals, dancers will learn technical dance basics, body isolation and waving.
the class focuses on popping basic techniques coming from Funkstyle background.
This class combines different techniques and grooving to create dance combos that feel good on the body but still challenge the brain. As a lover of individuality and original style, ”K-zed” encourages those who come to find their own soul within the choreography and have fun experimenting with the movement.”

Tanssija: Zakaria ”K-zed” Elbaidi
Tunti: Popping alkeet

Tuntikuvaus:
Et ole tanssinut aiemmin tai olet aloitteleva tanssija?

Tämä on täydellinen tunti sinulle! Tanssin perusteita harjoitellessa tanssijat oppivat tanssin perustekniikoita, kehonhallintaa ja wavingia. Tunnilla keskitytään poppingin perustekniikoihin, jotka juontavat juurensa Funkstylesta.

Tunnilla yhdistetään erilaisia tekniikoita ja liikkeitä tanssisarjoiksi. Tarkoituksena on liikkua omalle keholle mukavalla tavalla, mutta silti haastaa aivoja. Yksilöllisyyden ja alkuperäisen tyylin rakastajana ”K-zed” rohkaisee niitä, jotka tulevat löytämään sielunsa koreografiasta ja pitämään hauskaa kokemalla liikettä.