Ohjaajat

Tempoa Tenaviin- ja Willipallo-ohjaaja

Jaana Granberg

950d2df6-1dd4-4b0e-91d8-7f75f4c29c9bOlen ammatiltani liikuntaneuvoja LPT. Opinnoissani suuntauduin soveltavan ja terveysliikunnan puolelle. Aiemmalta koulutukseltani olen puutarhuri. Kiinalainen sananlasku puutarhuriksi ryhtymisestä ei tuonut tarpeeksi onnea, joten kouluttauduin liikunnan puolelle kasvatettuani ensin neljä ihmistainta isoiksi. Olen myös jo ”mamma” yhdelle.

Ohjauskokemusta on kertynyt vähän kaikista ikäluokista, mutta omakseni tunnen lapset ja seniorit.

Sisälläni ilakoi ikuinen lapsi.

Olen luonteeltani aika impulsiivinen ja se näkyy myös omissa harrastuksissani, kahvakuulan kahvasta en ole kuitenkaan vielä irrottanut. Tällä hetkellä myös työni koostuu pienistä palasista siellä täällä, ja pidän siitä.

Liikuntaleikkikoulu-ohjaaja ja osa-aikainen Willin toiminnanjohtaja

Heidi Mälkönen
Puhelin: 040 – 508 1183
Sähköposti: heidi.malkonen(at)gmail.com

Olen ammatiltani liikunnanohjaaja AMK. Olen myös eräopas. Päätyöni on kotona, liikuttaen viittä ikiomaa ikiliikkujaa. Pari päivää viikossa työskentelen Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry:ssä, sielläkin lasten liikunnan parissa. Kehitän varhaiskasvatuksen liikuntaa Päijät-Hämeen alueella.

2021 toukokuussa Nuorisoseura sai hankerahaa, jonka turvin minut palkattiin osa-aikaiseksi toiminnanjohtajaksi Williin. Hieno homma, pääsemme kehittämään Willin ja koko Nuorisoseuran toimintaa!

Sydäntä lähellä on luonto- ja lasten liikunta. Molemmissa liikkuminen tapahtuu luonnostaan, kunhan vain antaa siihen mahdollisuuden ja turvalliset puitteet.

Oma harrastustausta löytyy salibandyn parista, jota olen myös valmentanut. Pelaaminen jäi aikoinaan, ja siirryin polviystävällisempään lajiin. Nyt jolkottelen juoksulenkeillä, koiran kanssa tai ilman. 🙂

Keppihevoskerho-ohjaaja

Hanna Onikki

Hanna

Olen ammatiltani lastenohjaaja.

Kokemusta on kertynyt lapsiparkista ja lasten liikunnan parista. Päiväkotimaailma on tullut myös tutuksi.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti heppailun, liikunnan ja käsitöiden parissa sekä motocrossin kannustus- ja huoltojoukoissa.

Kädentaidot ovat olleet aina lähellä sydäntä. Tyttärien keppihevosvillityksen innoittamana alkoi keppareiden tekeminen. Keppareita ei voi olla koskaan liikaa, kuulemma. 😉

Varhaisiän musiikinopettaja

Maria Mikkola
Puhelin:  041 – 543 8891

Olen 28-vuotias varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi (AMK) ja yhteisömuusikko. Päätoimisesti teen musiikkileikkikouluopettajan työtä Kouvolan alueella toimivassa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa, jossa opetan mm. perhe- ja leikkiryhmiä sekä soitinryhmistä pianoa, kannelta, ukulelea ja nokkahuilua. Lisäksi olen ohjannut mm. ikäihmisten musiikkituokioita sekä aikuisten ukuleleryhmää.

Vapaa-aikaani vietän vuodenajasta riippuen joko frisbeegolfin, keikoilla käymisen tai käsitöiden parissa. Nautin kovasti myös valokuvauksesta, vaikka harrastus onkin viime vuosina jäänyt hieman taka-alalle. Musiikki on työn lisäksi myös osa vapaa-aikaani, sillä olen mukana mm. kansanmusiikkiyhtye Raakussa.

Satu- ja lastentanssi, hiphop/street

Janina Karlakari


janinaOlen ammatiltani liikunnanohjaaja AMK. Tanssinohjauksen aloitin vuonna 2008 ja lisäksi kokemusta löytyy laajalti lasten liikunnan sekä soveltavan liikunnan parista. Olen myös liikuntaleikkikouluohjaaja. Toisessa työssäni toimin myyjänä urheiluvaateliikkeessä, jossa osaltani pyrin inspiroimaan ja innostamaan ihmisiä aktiivisen elämäntavan pariin!

Oma harrastustaustani koostuu isoilta osin tanssin puolelta ja tanssiminen onkin aina ollut intohimoni. Nykyään kulutan pääasiassa punttisalin painoja sekä lenkkipolkuja, ja päiväni aktiivisena pitää ihana aussietyttönen. Kesäisin voit löytää minut tennis- tai koripallokentältä, pyöräilemästä tai juoksulenkiltä. Talvilajit iskee myös, ja niistä ehdottomasti paras on lumilautailu. Urheilu innostaa aina, lajista riippumatta!

Tanssitunneilla tavataan!

Satu- ja lastentanssi, hiphop/street

Milla Puikkonen

Moikka!Image

Olen Milla. Olen tällä hetkellä Lahden lyseossa lukiossa. Eri ikäisten lasten tanssinohjaustaustaa minulta löytyy muutaman vuoden ajalta. Olen myös toiminut lastenleirillä apuohjaajana ja isosena.

Liikunta on ollut koko ikäni aktiivisesti menossa mukana. Eri tanssilajeja olen itse harrastanut pienestä asti. Tällä hetkellä mieluisimpia lajeja minulle ovat hiphop sekä showtanssi. Vapaa-aikani kuluu tanssin lisäksi myös kuntosalilla, tennistä pelatessa ja ystävien kanssa. Lähellä sydäntä ovat myös kitaran soittaminen ja leipominen.

Tärkeää minulle on, että tunneillani kaikki löytävät tanssin sekä liikunnan ilon ja, että tuntien ilmapiiri on innostava ja positiivinen.

Pyrylässä nähdään!

Apuohjaajat

Ronja Mälkönen (Satu- ja lasten tanssi)

Enni Melender (Liikuntaleikkikoulu)

Pihla Kallinen (Liikuntaleikkikoulu)

Ida Rauhala (Liikuntaleikkikoulu)

Sijaisina Willissä 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on img_20210704_152416.jpg

Satu- ja lastentanssi

Heidi Korvenranta

Olen Heinämaalta kotoisin oleva maatilan nainen.

Ammatiltani olen luokanopettaja, erityisopettaja ja erityisluokanopettaja. Sivuaineena olen opiskellut liikuntaa (25 op) eli alakoulun liikuntaan pätevöitymisopinnot sekä terveystiedon opettajaksi (60 op). Päätoimisesti toimin erityisluokanopettajana Lahdessa. Olen ohjannut päätyöni ohella myös aikuisille liikuntaa, mm. spinning ja vatsalihaksiin keskittyvä tunti. Olen käynyt myös Kiddiejam-tanssinohjaajakoulutuksen.

Vapaa-aikani/muu elämäni kulkee 3-vuotiaan lapseni, 9-vuotiaan koirani ja aviomieheni seurassa. Itse tykkään harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Kuitenkin huomaan löytäväni itseni ajankäytön tehokkuuden vuoksi kuntosalilta, hölkkälenkiltä ja spinningpyörän selästä.

Persoonana olen iloinen, sinnikäs, ymmärtäväinen sekä vaativa.

Hiphop/street dance 

Jenni Kutilainen

image0Olen kaksikielinen, pää-ammatiltaan kansainvälisen kaupan tradenomi (AMK).

Pääammattini ohella olen opettanut lapsille hiphoppia. Tanssiminen on kuulunut elämääni 13-vuotiaasta asti. Olen käynyt tanssikoulua, erilaisilla workshopeilla, sekä myöhemmin ohjannut omia ryhmiä. Ohjauskokemusta on kertynyt eri ikäluokista, pääsääntöisesti 10–17-vuotiaista. Tanssilajini on hiphop/street dance.

Arkeeni kuuluu ikiliikkuja 4-vuotias poika, jonka kanssa pyöräillään paljon, lauletaan, tanssitaan ja hypitään. Harrastan myös laulamista, tennistä ja käyn kuntosalilla.

Persoonana olen hauska, optimistinen, määrätietoinen ja järjestelmällinen.

Anne Tammela, liikunta- ja tanssiryhmät ohjaaja

Tomi Kallinen, Liikuntaleikkikoulu ohjaaja

Leila Santero, Liikuntaleikkikoulu ohjaaja