Ohjaajat

Pikku Willit- ja Willipallo-ohjaaja

Jaana Granberg

950d2df6-1dd4-4b0e-91d8-7f75f4c29c9bOlen ammatiltani liikuntaneuvoja LPT. Opinnoissani suuntauduin soveltavan ja terveysliikunnan puolelle. Aiemmalta koulutukseltani olen puutarhuri. Kiinalainen sananlasku puutarhuriksi ryhtymisestä ei tuonut tarpeeksi onnea, joten kouluttauduin liikunnan puolelle kasvatettuani ensin neljä ihmistainta isoiksi. Olen myös jo ”mamma” yhdelle.

Ohjauskokemusta on kertynyt vähän kaikista ikäluokista, mutta omakseni tunnen lapset ja seniorit.

Sisälläni ilakoi ikuinen lapsi.

Olen luonteeltani aika impulsiivinen ja se näkyy myös omissa harrastuksissani, kahvakuulan kahvasta en ole kuitenkaan vielä irrottanut. Tällä hetkellä myös työni koostuu pienistä palasista siellä täällä, ja pidän siitä.

 

Liikuntaleikkikoulu-ohjaaja ja osa-aikainen Willin toiminnanjohtaja

Heidi Mälkönen
Puhelin: 040 – 508 1183
Sähköposti: heidi.malkonen(at)gmail.com

Olen ammatiltani liikunnanohjaaja AMK. Olen myös eräopas. Päätyöni on kotona, liikuttaen viittä ikiomaa ikiliikkujaa. Pari päivää viikossa työskentelen Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry:ssä, sielläkin lasten liikunnan parissa. Kehitän varhaiskasvatuksen liikuntaa Päijät-Hämeen alueella.

2021 toukokuussa Nuorisoseura sai hankerahaa, jonka turvin minut palkattiin osa-aikaiseksi toiminnanjohtajaksi Williin. Hieno homma, pääsemme kehittämään Willin ja koko Nuorisoseuran toimintaa!

Sydäntä lähellä on luonto- ja lasten liikunta. Molemmissa liikkuminen tapahtuu luonnostaan, kunhan vain antaa siihen mahdollisuuden ja turvalliset puitteet.

Oma harrastustausta löytyy salibandyn parista, jota olen myös valmentanut. Pelaaminen jäi aikoinaan, ja siirryin polviystävällisempään lajiin. Nyt jolkottelen juoksulenkeillä, koiran kanssa tai ilman. 🙂

 

Keppihevoskerho-ohjaaja

Hanna Onikki

Hanna

Olen ammatiltani lastenohjaaja.

Kokemusta on kertynyt lapsiparkista ja lasten liikunnan parista. Päiväkotimaailma on tullut myös tutuksi.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti heppailun, liikunnan ja käsitöiden parissa sekä motocrossin kannustus- ja huoltojoukoissa.

Kädentaidot ovat olleet aina lähellä sydäntä. Tyttärien keppihevosvillityksen innoittamana alkoi keppareiden tekeminen. Keppareita ei voi olla koskaan liikaa, kuulemma. 😉

 

Satu- ja lastentanssin ohjaaja

Heidi Korvenranta

Olen 31-vuotias Heinämaalta kotoisin oleva maatilan nainen.

Ammatiltani olen luokanopettaja, erityisopettaja ja erityisluokanopettaja. Sivuaineena olen opiskellut liikuntaa (25 op) eli alakoulun liikuntaan pätevöitymisopinnot sekä terveystiedon opettajaksi (60 op). Päätoimisesti toimin erityisluokanopettajana Lahdessa. Olen ohjannut päätyöni ohella myös aikuisille liikuntaa, mm. spinning ja vatsalihaksiin keskittyvä tunti. Olen käynyt myös Kiddiejam-tanssinohjaajakoulutuksen.

Vapaa-aikani/muu elämäni kulkee 3-vuotiaan lapseni, 9-vuotiaan koirani ja aviomieheni seurassa. Itse tykkään harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Kuitenkin huomaan löytäväni itseni ajankäytön tehokkuuden vuoksi kuntosalilta, hölkkälenkiltä ja spinningpyörän selästä.

Persoonana olen iloinen, sinnikäs, ymmärtäväinen sekä vaativa. Odotan innolla pienten tanssijoiden tapaamista!

 

Varhaisiän musiikinopettaja

Maria Mikkola
Puhelin:  041 – 543 8891

Olen 28-vuotias varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi (AMK) ja yhteisömuusikko. Päätoimisesti teen musiikkileikkikouluopettajan työtä Kouvolan alueella toimivassa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa, jossa opetan mm. perhe- ja leikkiryhmiä sekä soitinryhmistä pianoa, kannelta, ukulelea ja nokkahuilua. Lisäksi olen ohjannut mm. ikäihmisten musiikkituokioita sekä aikuisten ukuleleryhmää.

Vapaa-aikaani vietän vuodenajasta riippuen joko frisbeegolfin, keikoilla käymisen tai käsitöiden parissa. Nautin kovasti myös valokuvauksesta, vaikka harrastus onkin viime vuosina jäänyt hieman taka-alalle. Musiikki on työn lisäksi myös osa vapaa-aikaani, sillä olen mukana mm. kansanmusiikkiyhtye Raakussa.

 

Hiphop/street dance 14–16v-ryhmän ohjaaja

Jenni Kutilainen

image0Olen 29-vuotias kaksikielinen, pää-ammatiltaan kansainvälisen kaupan tradenomi (AMK).

Pääammattini ohella olen opettanut lapsille hiphoppia. Tanssiminen on kuulunut elämääni 13-vuotiaasta asti. Olen käynyt tanssikoulua, erilaisilla workshopeilla, sekä myöhemmin ohjannut omia ryhmiä. Ohjauskokemusta on kertynyt eri ikäluokista, pääsääntöisesti 10–17-vuotiaista. Tanssilajini on hiphop/street dance.

Arkeeni kuuluu ikiliikkuja 4-vuotias poika, jonka kanssa pyöräillään paljon, lauletaan, tanssitaan ja hypitään. Harrastan myös laulamista, tennistä ja käyn kuntosalilla.

Persoonana olen hauska, optimistinen, määrätietoinen ja järjestelmällinen.